Review-uri,  Utile

Review Golden City Hotel

Reading Time: 2 minutes

Despre țeapa pe care ne-am luat-o cu cazarea în Atena am scris aici. Am ajuns să fim cazați la Golden City Hotel, hotel pe care nu-l recomandăm nici pentru locație și nici pentru servicii sau condiții. 

Despre locația Golden City Hotel

Golden City Hotel pare destul de vechi, ușor comunist (modul în care arată mă duce cu gândul la hotelurile comuniste de la noi). Zona în care este amplasat nu este una periculoasă, însă cu siguranță îți dă un sentiment de nesiguranță (Omonoia). Sunt foarte mulți oameni ai străzii care-și prepară seringile nestingheriți, mulți bărbați care sunt aproape sigură că vindeau iarbă sau droguri. Sunt și multe tarabe cu haine, mâncare, fructe, vechituri la care vând în mare asiatici, arabi, indieni, etc.

Nu s-a luat absolut nimeni de noi, însă amalgamul de oameni și tarabe îți dă un sentiment dubios, de nesiguranță. By the way, iarba cred că este tolerată pentru că am trecut pe lângă prea muulte cafenele unde mirosea intens a iarbă. 

Dotări în cameră și staff

Camera de hotel a fost okeyish, în sensul în care deși ne-au făcut curat în fiecare zi și ne-au schimbat prosoapele, nu părea foarte curat. Probabil este și din cauza faptului că mobila era veche, zgâriată, pătată sau colorată cu creioane. Am avut la dispoziție săpun solid, săpun lichid, cremă de corp, seif. Există și frigider mini-bar, dar în camera noastră a fost gol. O parte din personal a fost drăguț (cei de la recepție); pe de altă parte cei care se ocupau de micul dejun păreau cam sictiriți.

Micul dejun

Micul dejun nu este cel mai variat: cereale cu lapte, branzeturi, mezel, ouă ochiuri, bacon, croissante, smântână cu diverse dulcețuri, cafea, suc (nu din cel natural) și câteva fructe. Masa se servește la etajul 8 și are o priveliște drăguță asupra orașului. Una peste alta, ne-am luat țeapă, dar nu au fost chiar cele mai rele condiții.

Nu recomandăm Golden City Hotel

Vă recomandăm să evitați atât Golden City Hotel, cât și anunțul de pe airbnb prin care am ajuns noi la hotel. Din păcate nu mai găsesc anunțul pe airbnb, dar las mai jos poză cu anunțul pentru apartament.

Cu siguranță există cazări care la aceeași bani oferă condiții mai bune și sunt situate în zone mai ok. Revenim în martie cu feedback, când vom sta la Athens Hakws.

Daca vrei să aflii mai multe despre experiența noastră în Atena, vezi aici și aici mai multe detalii.

Sharing is sexi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.