Politică de confidențialitate

Reading Time: 2 minutes

Noi suntem drumașii

Site-ul nostru este https://drumasii.ro.

Despre datele tale personale

Ținem la confidențialitatea ta, de aceea am creat această pagină, în care te informăm cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului nostru, www.drumasii.ro. Mai jos, regăsești categoriile de date cu caracter personal prelucrate.

Ce date personale colectăm

Vom prelucra doar datele cu caracter personal furnizate de către tine, în mod direct pe acest site. Spre exemplu, pe cele pe care le completezi în comentarii, sau la abonare.

Comentând pe acest site, prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

  • nume utilizator;
  • adresă email;
  • adresa web a site-ului tău;

În cazul în care publici singur (și ne silit de nimeni) date cu caracter personal, acestea vor putea fi colectate sub forma unui comentariu. Reține doar că un comentariu pe site-ul nostru poate fi văzut de orice utilizator, iar răspunderea îți aparține pentru datele pe care le publici.

De ce prelucrăm aceste date

Vom prelucra datele cu caracter personal pentru comunicări prin intermediul email-ului (în secțiunea abonare newsletter). Prin abonare la newsletter îți dai acordul ca noi să prelucrăm aceste date și să-ți transmitem ultimele articole. Te poți dezabona oricând dorești folosind butonul de dezabonare din cadrul email-urilor primite.

Accesând acest site putem vizualiza IP-ul și browser-ul utilizat. Colectarea acestor informații se face automat la accesarea site-ului de către sistemul de operare al server-ului pe care funcționează site-ul. Aceasta este o opțiune standard și automată. Noi nu prelucrăm în niciun fel aceste informații. Ele sunt folosite pentru a obține date statistice (legate de traficul pe blog).

Cât timp vom prelucra aceste date?

Vom prelucra datele cu caracter personal cât timp ești abonat la newsletter (pentru care ți-ai acordat consimțământul). În momentul în care alegi să te dezabonezi, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site, poți cere să primești un fișier cu datele personale pe care le deținem despre tine. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Datele tale nu vor fi folosite în niciun caz pentru înscrierea fără acordul tău la newslettere sau alte tipuri de comunicări.

Putem dezvălui datele tale către parteneri sau terțe entități care ne ajută în desfășurarea activității legate de site-ul nostru. Spre exemplu: furnizori servicii IT.

Dezvăluim aceste informații în situațiile de mai jos:

  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege (spre ex. ne este solicitată această informație de către poliție sau altă autoritate în domeniu):
  • pentru transmiterea de comunicări în scop de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege (acestea se transmit doar prin consimțământul tău);
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate (ca vizitator pentru acest site). În acest caz nu prelucrăm datele tale, ci doar vedem rezultatele unor statistici despre traficul pe blog.
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • Datele cu caracter personal sunt stocate pe serverele companiei Hostico ( S.C. Awesome Projects S.R.L. ), pe teritoriul României, unde se află toate fișierele blog-ului și baza de date a acestuia.

Drepturile de care beneficiați

Găsiți explicat aici pe îndelete drepturile de care beneficiați conform legislației legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Site-ul folosește fișiere de tip cookie. Citește aici Politica de Cookies.