drumasii
Vorbe de duh

Ziua #34, obosită

Reading Time: 4 minutes

Zilele astea mă gândeam că încep să fiu obosită de stat acasă și să nu știu când se termină nebunia asta. În timp ce căutam poze pentru articolul despre Ljubljana, dau peste una funny. Că tot mă gândeam eu la oboseală.

Eu, obosită și atârnată de castel

Dani are plăcerea asta să-mi facă poze în cele mai ciudate și funny ipostaze. Momentele din concediu când mă vait că sunt obosită, nu fac excepție. De multe ori, când sunt obosită se găsește Dani să facem poză/selfie. Și eu pentru că sunt obosită și nu am răbdare, de obicei încep și mă strâmb.

Cum? Obosită în concediu?

I know, I know..sună ciudat. Cum să fii obosit în concediu? Doar că eu așa pățesc. Înainte să fiu cu Dani, încercam să vizitez cât mai multe din destinația unde mergeam. Asta pentru că știam că poate nu o să mai am ocazia să revin și nu voiam să ratez absolut nimic. Nu știu sigur care a fost recordul de mers pe jos într-o zi de concediu, dar cred ca undeva în apropiere de 30 de km.

De când am început să ies cu Dani, m-a mai potolit. Nu stăm nici așa lejer cum ar vrea el, dar acum am început să „disfrutăm” mai mult de zonele în care mergem. Am început să interacționăm mai mult cu localnici și cu alți turiști.

Chiar și așa, cu un ritm mai relaxat sunt unele zile când mergem mult și uneori poate nimerim și o zi călduroasă. După ceva timp de plimbat, toate astea își cam pun amprenta. Tot uitându-mă prin poze, bag de seamă că eu mă vait cam mult prin concedii în perioadele astea.

Parte din concediu

Mi-am dat seama că totuși oboseala asta e binevenită și face parte din concediile noastre. E binevenită pentru că așa ne dăm seama că am exagerat și e timpul de repaos. Și e momentul ăla când te adăpostești de ploaie într-o cafenea călduroasă. Sau când intri și te răcorești într-un bar de căldura dogoritoare de afară.

Noi ne propunem ca în viitoarele concedii să începem să ne bucurăm cât mai mult de o destinație, de discuțiile cu localnici și să începem să renunțăm la o mare parte lucrurile turistice. Mai avem de lucru, dar avem timpul de partea noastră să învățăm! Asta înseamnă că cel mai probabil vom avea mai puține episoade de oboseală, dar le vom aprecia în continuare.

Tu ai surprins vreodată pe cameră momentele de oboseală? Sau nu există oboseală în concediile tale?!

De curiozitate, am căutat pi google și am găsit articole de genul, cu sfaturi de cum să te relaxezi în concediu. Deci cu siguranță, nu sunt nebună care se întoarce mai obosită din concediu decât era când a plecat!

Dacă vrei să vezi mai multe din aventurile noastre prin Europa, România sau pe munte nu ezita să răsfoiești jurnalul de călătorii. Dacă nu știi cine suntem, aruncă un ochi aici.

O zi fainăăăă!

Sharing is sexi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.